Hokksund Dagene: Norges råeste party-band (fredag)

Loveshack feirer 25 år. Over 1500 konserter over hele Norge for flere hundre tusen mennesker er fasiten. Så langt…

Det som begynte som en gjeng som bare ville spille litt sammen har blitt så mye mer enn gutta i Loveshack kunne drømme om.

5 musikere fra Skjetten, Oslo, Trondheim, og Bergen møttes for første for å spille sammen på Moldejazz 1998 sitt uoffisielle program med ett felles mål; å underholde seg selv og publikum. Koste hva det koste vil. Vil de ikke så skal de ha det fett. Og nettopp denne evnen til å underholde, det at alle 5 dro lasset sammen om det var 50 eller 5000 publikummere, skilte Loveshack fra tidligere «bandforhold».

Og siden har det vært disse 5: Svein (leadvokal/gitar), Aslak (leadvokal/bass), Ole (trommer/vokal), Christian (keyboards/vokal), og Ken (gitar/vokal).

Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler.

Rebooking har blitt regelen, fordi Loveshack gjør alt de kan for å unngå unntaket. Alltid! Nye folk og fjes som skal omvendes og oppleve 80-tallsgospelet slik bare Loveshack kan servere det.

De gleder seg til å feire jubileum i 2023 på så mange steder som mulig. Historien om Loveshack er på langt nær slutt. Den har bare såvidt begynt!

Kjøp billetter her!

Oppvarming med «Splitter Pine Duo» er en hyllest til norsk rock og annen musikk fra inn- og utland. Splitter Pine Duo består av 2 dyktige musikere med lang fartstid i norsk musikkbransje, og har håndplukket sitt repertoar fra det store arkivet av norske ”schlägers”, og andre internasjonale hits.