Laksefestivalen: 3 konserter: Hokksund-Elvis, Highland Fling og Olav Aas Band (Lørdag)

Hokksund Elvis!

Lørdag 12. august, under laksefestivalen, er det Hokksund Elvis som drar igang showet på utescenen på Sanden Hotell. Olav Aas har med seg et eminent band, og lover å levere et forrykende show, hvor Suspicious Minds, Burning Love, That’s Allright Mama, Always On My Mind og mange andre schlagere fra kongen av Rock’n Roll sitt skattkammer vil bli servert.

Showet starter klokken 21.00.

Olav Aas Band!

Etter at Hokksund Elvis has left the building er det Olav Aas Band som entrer utescenen lørdagen under laksefestivalen på Sanden Hotell. De vil spille en del av låtene fra Aas sin debutplate «Hjemmat til Eiker», i tillegg til en god del godlåter fra et variert utvalg av artister som blant andre Ryan Adams, Robyn, Bruce Springsteen, The Weeknd, Simple Minds og The Rolling Stones. Velkommen til en kveld med fullt trøkk på Sanden Hotell!!

Highland Fling

Highland Fling er et band med utspring i det svært aktive musikkmiljøet i Eikerbygdene på 90-tallet. Vi ble etablert i 1995 med en besetning på 5. Vi spilte ca 500 konserter fra 1995 til vi la opp i 2002 med en topp i 1998 med 110 jobber. Vi hadde en en avslutningskonsert i ´02 på legendariske Marthas Have i Hokksund med nesten 700 publikum. Reportoaret består utelukkende av irsk trad og «utrad» musikk. Alt fra gamle irske folkesanger, The Dubliners til The Waterboys og The Pogues. Bandet gjør en egen vri på materialet og serverer med fullt trøkk med trommer og bass, og masse flerstemt sang underveis. Dere vil få høre klassikere som Wild Rover, Whiskey in the Jar, Raggle-Taggle Gypsy, Streams of Whiskey, The Town i Loved so well og maaaaange fler.