Restaurantmeny

Last ned PDF

Meny
  • Rakfisk (som forrett) 235,-

    Rakfisk fra Valdres med rømme, rødløk, rødbeter, lefse og flatbrød (Gh,Gr,M,F,GH).

  • Ribbesandwich 245,-

    Landbrød med dijonaise, salat, ribbe og surkål. Toppes med pære, valnøtter og selleri. (E,M,Gh,GH,Gr,Se,Sn,Nv,SL).

  • Karbonadesmørbrød av hjort 229,-

    Med rødløkskompott og tyttebærrømme. (GH,Gh,Gb,Gr,M,Se,Sn,Su).

  • Lun kyllingsalat 275,-

    Med honningglaserte nøtter, syltet rødløk, cherrytomat, hjertesalat, vårløk, basilikum, halloumi og sennepsdressing. Serveres med hjemmelaget focaccia og smør. (Gh,Sn,Su,Nv,M).

  • Trøffelburger 291,-

    Hjemmelaget okseburger med bacon, blandet sopp med hvitløk og timian, karamellisert løk, cheddarost, trøffelmajones og pommes frites. (E,M,Gh,GH,F,Sn). Kan fås som vegetar. (GH,M,E,Gh,F,Sn).

Hovedretter
  • Sandens juletorsk 435,-

    Ovnsbakt torskeloin med løk- og soyasjy, bacon, blomkål, kapers, og erte- og potetpure (F, M,So).

  • Rakfisk 445,-

    Rakisk fra Valdres med rømme, rødløk, rødbeter, kokte poteter, lefse og flatbrød (M,F,Gh,Gr,GH).

  • Sandens juletallerken 445,-

    Ribbe, medisterkake, julepølse, surkål, julesaus og kokte poteter (M,SL).

  • Pinnekjøtt 505,-

    Urøkt pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe og kokte poteter (M).

  • Marinert biff av indrefilèt 485,-

    Sesongens ovnsbakte grønnsaker, peppersaus og fondantpotet (M,SL,So).

Porsjonspizza
  • No 1 Skinke og champignon 237,-

    (Gh,M).

  • No 2 Trøffelsalami 247,-

    Med løk, marinert sopp, ruccola og trøffelolje (F,Gh,M).

  • No 3 Chilimarinert biffkjøtt 265,-

    Med jalapeños, paprika og løk (So,Gh,M).

  • No 4 Sandens spekeskinke 275,-

    Med cherrytomater og ruccola (Gh,M).

  • No 5 Big deal 295,-

    Chilimarinert biffkjøtt, trøffelsalami, bacon, skinke, løk og ananas. (Gh,So,M).

  • No 6 Sandens vegetarpizza 237,-

    Tomat, løk, champignon, oliven, hvitløk, pesto og fersk basilikum (Gh,M,Nc).

  • Dressing 40,-

    hvitløks- eller rømmedressing (M).

  • Glutenfri bunn 70,-

    (Ekstra). (SL,M).

Dessert
  • Riskrem 139,-

    Med kirsebærsaus og ristede mandler (M,Nm).

  • Karamellpudding 159,-

    Med krem (M,E).

  • Multekrem med krumkake 159,-

    (Gh,M,E).

  • Sjokoladefondant 159,-

    Med hjemmelaget vaniljeis og bringebærcoulis (Gh,E,M,So).

Allergener: Melk (M), Egg (E) Skalldyr (S), Fisk (F), Peanøtter (P), Soya (So), Selleri (SL), Sennep (Sn), Sesam (Se), Sulfitter (Su), Lupiner (Lu) Bløtdyr (B), Hvetegluten (Gh), Ruggluten (Gr), Havregluten (GH) Byggluten (Gb) Hasselnøtter (Nh), Valnøtter (Nv), Pekannøtter (NP), Cashewnøtter, Nc og Mandler, Nm og Pistasj (Np).