Restaurantmeny

 

Last ned PDF

 

Rekesmørbrød                                                                                                          Med majones, egg, dill, agurk, sitron,
løk og paprika (GH,Gh,Gb,Gr,Se,E,Sn,S).

kr 275,-
   
Kremet fiskesuppe       
Grønnsaker, fisk, reker, serveres med focaccia og smør (M,F,S,Gh). Kan fås som forrett, kr 155,-
kr 235,-
   
Karbonadesmørbrød av hjort
Med rødløkskompott og tyttebærrømme.
(GH,Gh,Gb,Gr,M,Se,Sn,Su).
kr 195,-
   
Lun kyllingsalat
Med honningglaserte nøtter, syltet løk,
cherrytomat, hjertesalat, vårløk, basilikum,
halloumi og sennepsdressing. Serveres
med hjemmelaget focaccia og smør.
(Gh,Sn,Su,Nv,M)
kr 265,-
   
Trøffelburger av okse eller kylling
Bacon, grillet skogsopp med hvitløk, karamellisert
løk, timian, cheddarost, trøffelmayo og pommes
frites. (E,M,Gh,F,Sn (+Gb i okseburger)). Kan fås
som vegetar. (GH,M,E,Gh,F, Sn).
kr 289-
   

Sandens club sandwich                                                     Kyllingbryst, bacon, salat, tomat,
aioli, pesto, balsamico, ost og pommes frites. (Gr,Gh,GH,Se,E,M,Su,Nc).

 kr 265,-
   

Ekstra tilbehør:
Pommes frites kr 65,-

Løkringer (Gh,Gb) kr 65,-

Aioli (E) kr 35,-

Cheddarost (M) kr 40,-

 
   

 

Hovedretter

 

Ovnsbakt
torskefilet / Skrei                                                             
Med gulrøtter, sukkererter, kokte poteter og
sandefjordsmør (F,M).
kr 418,-
   

Svine-klubbe
(en del av svineknoken)                                                 
Serveres med stekte grønnsaker,
paprikasaus og pommes frites (Sl,M).

kr 326,-
   

Hjortefilét
Med sprøstekt bacon,
delikatesseløk,rosenkål, pastinakkpurè, sopp, jegersaus, hasselbackpoteter og
posjert pære (M,Sl,Su,Sn).


kr 479,-
   

Brukarets
biff indrefilet med bearnaisesaus                                             
Sesongens ovnsbakte grønnsaker,
bearnaisesaus og fondantpotet (M,E,Su).


kr 479,-
   
Biff av okse, indrefilét 
Sesongens ovnsbakte grønnsaker, peppersaus og
urtebakte fondantpoteter (M,Sl,So
kr 479,- 

 

Porsjonspizza

 

No 1. Skinke og champignon kr 237,-
(Gh, M)  
No 2 Trøffelsalami kr 247,-
med løk, marinert sopp, ruccola og trøffelolje (Gh,M,F).   
No 3. Chilimarinert biffkjøtt kr 265,-
Med jalapeños, paprika og løk. (So,Gh,M).   
No 4. Sandens spekeskinke kr 275,-
Med cherrytomat, ost fra Eiker Gårdsysteri, ruccola (Gh,M).  
No 5. Big Deal kr 295,-
Chilimarinert oksekjøtt, trøffelsalami, bacon, skinke, løk og ananas (Gh,So,M).   
No 6. Sandens vegetarpizza kr 237,-
Med ost fra Eiker Gårdsysteri, tomat, løk, champignon,
oliven, hvitløk, pesto og fersk basilikum. (Gh,M,Nc)
 
   
Dressing (hvitløk/rømmedressing) (M) kr 40,-
Tillegg for glutenfri pizza (Sl,M) kr 70,-
Ekstra garnityr kr 65,-

 

Dessert

 

Pannekake
med vaniljeis, honning og nøtter (Gh,M,E,Nm,Nv,So) 
kr 149,-
   

Panna
Cotta med bringebærcoulis (M)

kr 149,-
   
Hjemmelaget
brunostis med bringebærcoulis, karamelliserte     
Mandler og
Pecannøtter (M,NP,Nm,E) 
kr 149,-
   
Sjokoladefondant
med vanilje is og bringebærcoulis (Gh,E,M,So)
kr 159,-
   

 

Barnemeny

 

Pølser med pommes frites kr 90,-
Pannekaker med blåbærsyltetøy
(Gr,Gh,M,E)
kr 130,-
Barnepizza med ost og skinke (Gh,M) kr 130,-
Barnepizza med ost og skinke (Gh,M) kr 130,-
   
Vi serverer også barneporsjoner av øvrige retter til halv pris for barn under 12 år. Gjelder ikke pizza og burger.  

 

Allergener: Melk (M), Egg (E) Skalldyr (S), Fisk (F), Peanøtter (P), Soya (So), Selleri (Sl), Sennep (Sn), Sesam (Se), Sulfitter (Su), Lupiner (Lu) Bløtdyr (B), Hvetegluten (Gh), Ruggluten (Gr), Havregluten (GH) Byggluten (Gb) Hasselnøtter (Nh), Valnøtter (Nv), Pistasj (Np), Pekan (NP) Cashew (Nc) og Mandler (Nm)Fisk fra Valdres, rømme, rødløk, rødbeter, lefse og
flatbrød (Gh,Gr,M,F,GH)
Karbonadesmørbrød av hjortRibbe, medisterkake, julepølse, surkål, julesaus og
kokte poteter (M, Sl)