Mat og drikke

På Sanden Hotell er vi opptatt av god mat, og kombinerer lokale råvarer med internasjonale smaker. Maten er selvfølgelig «hjemmelaget» og der det er mulig bruker vi lokale leverandører. Dette fordi vi ønsker å gi deg ærlige og gode smaks- og serviceøyeblikk. Atmosfæren skal være lun og du kan forvente service med glimt i øyet.

Vi har tre ulike restaurantområder og det varierer hvilke lokaler som er åpne, basert på sesong, arrangementer med mer. Salen, som er hovedrestauranten vår, Brukaret som er et mindre og mer publignende lokale, samt terrassen som har gode solforhold og utsikt oppover Drammenselva.

Velkommen for en god mat- og vinopplevelse!

Våre menyer

Julen på Sanden

Fra torsdag 16. november starter julen hos oss, med tradisjonelle julebord, lunsjbufet og familiejulebord. Fredager og lørdager gjennom ukene 47-49, inviterer vi deg til å delta på våre tradisjonelle julebord. Her vil du oppleve en festlig julebuffet med stemningsfull livemusikk. En viktig del av vårt arrangement er den unike atmosfæren som skaper minner for livet.

Mellom mandag og fredag, fra klokken 11:00 til 15:30, kan du også ta del i vår deilige julelunsjbuffet. Dette er en gylden sjanse til å smake på julens magi midt i uken, og la deg fortrylle av smaker som bare denne tiden kan bringe. Ta med venner, familie og kolleger og føl julestemningen!

Den 10. og 17. desember har vi også familiejulebord. Del denne hyggelige opplevelsen med dine kjære. For mer informasjon, se her. Sammen skaper vi en uforglemmelig og koselig jul!