Karbonadesmørbrød av hjort | kr 185,- |
Med rødløkskompott og tyttebærrømme. GH,Gh,Gb,Gr,M,Se,Sn. | |
Løksuppe | kr 187,- |
Med ostegratinert toast (Gh,Gb,M,Sl). Kan fås som forrett, kr 140,- | |
Sandens club sandwich | kr 255,- |
Kyllingbryst, bacon, salat, tomat, aioli, pesto, balsamico, ost og pommes frites. Gr, Gh, GH, Se, E, M, Su, Nc. | |
Lun kyllingsalat | kr 248,- |
Med honningglaserte nøtter, syltet løk, hjertesalat, vårløk, basilikum, halloumi og sennepsdressing. Serveres med hjemmelaget focaccia og smør. (Gh,Sn,Su,Nv,M). | |
Kjøkkensjefens burger | kr 257,- |
Okseburger med bacon, cheddarost, salat, karamellisert løk, aioli og pommes frites. (M,E,Gh,Gb,F). Kan fås med glutenfritt brød (Gb,F,Se,E,M) eller vegetar (GH,M,E,Gb,Gh) | |
Kremet pasta | kr 273,- |
Med kylling, villsopp og parmesan. M,Gh. |
Hovedretter
Ovnsbakt torskefilet | kr 398,- |
Med gulrøtter, sukkererter, kokte poteter og sandefjordsmør (F, M). | |
Hjortefilet | kr 453,- |
Med sprøstekt bacon, sjalottløk, rosenkål, pastinakkpurè, sopp, jegersaus, urtebakte og posjert pære. M,Sl,Su,Sn. | |
Svinefilét Oskar | kr 359,- |
Serveres med reker, asparges, grønnsaker, choronsaus og valgfri potet (M, Su, E, S, Sl). | |
Brukarets biff med bearnaisesaus | kr 403,- |
Marmorert ytrefilet av storfe, sesongens ovnsbakte grønnsaker, bearnaisesaus og fondantpoteter. E,Su. | |
Kokkens pepperbiff | kr 403,- |
Marmorert ytrefilet av storfe, sesongens ovnsbakte grønnsaker, peppersaus og fondantpoteter. M,Sl,So. | |
Porsjonspizza
No 1. Skinke og champignon | kr 227,- |
(Gh, M) | |
No 2. Pepperoni, paprika og løk | kr 227,- |
(Gh,M,Sn) | |
No 3. Chilimarinert biffkjøtt | kr 265,- |
Med jalapeños, paprika og løk. (So,Gh,M). Kan ikke fåes glutenfri. | |
No 4. Sandens spekeskinke | kr 265,- |
Med cherrytomat, ost fra Eiker Gårdsysteri, ruccola (Gh,M). | |
No 5. Big Deal | kr 295,- |
Marinert oksekjøtt, pepperoni, bacon, skinke, løk og ananas (Gh,So,M,Sn). Kan ikke fås glutenfri. | |
No 6. Sandens vegetarpizza | kr 227,- |
Med ost fra Eiker Gårdsysteri, tomat, løk, champignon, oliven, hvitløk, pesto og fersk basilikum. (Gh,M,Nc) | |
Dressing (hvitløk/rømmedressing) | kr 35,- |
Tillegg for glutenfri pizza (Sl,M) | kr 70,- |
Ekstra garnityr | kr 65,- |
Dessert
Hjemmelaget brunostis med bringebærcoulis og karamelliserte pekannøtter (M,NP) | kr 145,- |
Sjokoladefondant med vaniljeis og bringebærcoulis (Gh, M, E, So) | kr 139,- |
Pannekake med vaniljeis, honning og nøtter (Gh,M,E,Nh,Nv,Nm) | kr 139,- |
Creme Brulee citronelle (E,M) | kr 139,- |
Barnemeny
Pølser og pommes frites | kr 90,- |
Pannekaker med blåbærsyltetøy (Gr,Gh,M,E) | kr 130,- |
Barnepizza med ost og skinke (Gh,M) | kr 130,- |
Hjemmelaget med pommes frites (Gh,M,F,Gb) | kr 145,- |
Vi serverer også barneporsjoner av øvrige retter til halv pris for barn under 12 år. Gjelder ikke pizza, burger. |
Allergener: Melk (M), Egg (E) Skalldyr (S), Fisk (F), Peanøtter (P), Soya (So), Selleri (Sl), Sennep (Sn), Sesam (Se), Sulfitter (Su), Lupiner (Lu) Bløtdyr (B), Hvetegluten (Gh), Ruggluten (Gr), Havregluten (GH) Byggluten (Gb) Hasselnøtter (Nh), Valnøtter (Nv), Pistasj (Np), Pekan (NP) Cashew (Nc) og Mandler (Nm).