Laksefestivalen: Trang Fødsel og To You (fredag)

Konsertstart kl 21.00. Kjøp billett på forhånd kr 400,- inkl avgift eller kr 450,- i døren.(lagt ut 800 billetter for salg)

Dørene åpner 18.00
20 års aldersgrense

TRANG FØDSEL og To you spiller denne kvelden.

To You spiller fengende tidløse covers fra de siste fire tiår. Her kommer slagerne på løpende bånd. Alt fra partylåter til de såreste balader, det er bare å glede seg.

TRANG FØDSEL: Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene. Trang Fødsel har klart kunststykket åta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer engang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet har gitt ut fem plater, inkludert samle plata De Aller Beste.

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan

–enten du er klarover det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlacht plate av pop harmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort over skudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk formange av Norges beste artister. I 2018 var han med i «Hver gang vi møtes», og siden da har Trang Fødsel dagene fulle av nye konserter og opptredener.

Sommeren blir ikke helt den samme uten Trang Fødsel.

To You

Kan være et bilde av 3 personer, saksofon og gitar