Restaurantmeny

 

Last ned PDF

 

Rakfisk (som forrett)
Fisk fra Valdres, rømme, rødløk, rødbeter, lefse og
flatbrød (Gh,Gr,M,F,GH)

kr 225,-
   
Ribbesandwich
Glasert ribbe, salat, epleslaw, karamellisert løk
og asiatisk majones. (E,So,M,Gh,GH,Gr,Se,Sl,Sn).
kr 245,-
   
Karbonadesmørbrød av hjort
Med rødløkskompott og tyttebærrømme.
(GH,Gh,Gb,Gr,M,Se,Sn,Su).
kr 195,-
   
Lun kyllingsalat
Med honningglaserte nøtter, syltet løk,
cherrytomat, hjertesalat, vårløk, basilikum,
halloumi og sennepsdressing. Serveres
med hjemmelaget focaccia og smør.
(Gh,Sn,Su,Nv,M)
kr 265,-
   
Trøffelburger av okse eller kylling
Bacon, grillet skogsopp med hvitløk, karamellisert
løk, timian, cheddarost, trøffelmayo og pommes
frites. (E,M,Gh,F,Sn (+Gb i okseburger)). Kan fås
som vegetar. (GH,M,E,Gh,F, Sn).
kr 289-
   
Ekstra tilbehør:
Pommes frites kr 65,-

Løkringer (Gh,Gb) kr 65,-

Aioli (E) kr 35,-

Cheddarost (M) kr 40,-
 
   
   
   

 

Hovedretter

 

Ovnsbakt torskeloin
Løk- og soyasjy, bacon, blomkål og kapers, og
erte- og potetkrem (F, M, So)
kr 415,-
   
Rakfisk
Fisk fra Valdres, rømme, rødløk, rødbeter og kokte
poteter (M, F). 
kr 425,-
   
Sandens juletallerken
Ribbe, medisterkake, julepølse, surkål, julesaus og
kokte poteter (M, Sl) 
kr 425,-
   
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe og kokte poteter (M).
kr 465,-
   
Biff av okse, indrefilét 
Sesongens ovnsbakte grønnsaker, peppersaus og
urtebakte fondantpoteter (M,Sl,So
kr 470,- 

 

Porsjonspizza

 

No 1. Skinke og champignon kr 237,-
(Gh, M)  
No 2 Trøffelsalami kr 247,-
med løk, marinert sopp, ruccola og trøffelolje (Gh,M,F).   
No 3. Chilimarinert biffkjøtt kr 265,-
Med jalapeños, paprika og løk. (So,Gh,M).   
No 4. Sandens spekeskinke kr 275,-
Med cherrytomat, ost fra Eiker Gårdsysteri, ruccola (Gh,M).  
No 5. Big Deal kr 295,-
Chilimarinert oksekjøtt, trøffelsalami, bacon, skinke, løk og ananas (Gh,So,M).   
No 6. Sandens vegetarpizza kr 237,-
Med ost fra Eiker Gårdsysteri, tomat, løk, champignon,
oliven, hvitløk, pesto og fersk basilikum. (Gh,M,Nc)
 
   
Dressing (hvitløk/rømmedressing) (M) kr 40,-
Tillegg for glutenfri pizza (Sl,M) kr 70,-
Ekstra garnityr kr 65,-

 

Dessert

 

Riskrem med kirsebærsaus (M, Nm) kr 139,-
Med krem, eggelikør og iskjeks  

Karamellpudding med krem (M, E).

kr 159,-
   
Krumkake med multekrem (Gh, M, E) kr 159,-
   
Sjokoladefondant                                                                            med hjemmelaget vanilje is, bringebærcoulis (Gh,E,M,So)  kr 159,-
   

 

Barnemeny

 

Pølser med pommes frites kr 90,-
Pannekaker med blåbærsyltetøy
(Gr,Gh,M,E)
kr 130,-
Barnepizza med ost og skinke (Gh,M) kr 130,-
Barnepizza med ost og skinke (Gh,M) kr 130,-
   
Vi serverer også barneporsjoner av øvrige retter til halv pris for barn under 12 år. Gjelder ikke pizza og burger.  

 

Allergener: Melk (M), Egg (E) Skalldyr (S), Fisk (F), Peanøtter (P), Soya (So), Selleri (Sl), Sennep (Sn), Sesam (Se), Sulfitter (Su), Lupiner (Lu) Bløtdyr (B), Hvetegluten (Gh), Ruggluten (Gr), Havregluten (GH) Byggluten (Gb) Hasselnøtter (Nh), Valnøtter (Nv), Pistasj (Np), Pekan (NP) Cashew (Nc) og Mandler (Nm)Fisk fra Valdres, rømme, rødløk, rødbeter, lefse og
flatbrød (Gh,Gr,M,F,GH)
Karbonadesmørbrød av hjortRibbe, medisterkake, julepølse, surkål, julesaus og
kokte poteter (M, Sl)